تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است سخنگوی وزارت خارجه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعا برای گفت‌و‌گو و مذاکره است پروژه میانکاله مازندران با دستور رئیس جمهور متوقف شد اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس وارد مشهد شدند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه: در رویداد اکسپو ۲۰۲۵ توجه ویژه‌ای به آفریقا داشته‌ایم پزشکیان: تهران و باکو روابط عمیق و دیرینه دارند عراقچی: در گفت‌وگوها با آمریکا، هنوز برای قضاوت و گمانه‌زنی زود است معاون اول رئیس جمهور: بازار بزرگ منطقه به پیشرفت‌های فناورانه جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد مجلس با فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور مخالفت کرد + جزئیات رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساعت رسمی کشور برای صرفه جویی انرژی ضروری است عقب‌نشینی ترامپ دربرابر چین دیپلمات روس: موضع آمریکا در قبال ایران مشخص نیست صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی تغییر ساعت رسمی کشور آغاز شد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصاویری از دومین دور ‎مذاکرات غیر مستقیم ‎تهران و واشنگتن در ‎رم + عکس عراقچی پکن را در جریان روند مذاکرات ایران و آمریکا قرار داد | ایران با حسن نیت در مسیر دیپلماسی گام نهاده است سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس: تغییر ساعت رسمی و به‌هم‌ریختن کل سیستم کشور به‌صلاح نیست هلاکت ۴ شرور مسلح در خراسان رضوی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: میدان جنگ امروز، نبرد رسانه‌ای علیه «اسلام» است | بدون بسیج رسانه‌ای، صداوسیما تفاوت بسیاری می‌داشت

  • کد خبر: ۳۱۶۲۳۹
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
آیت‌الله علم‌الهدی: میدان جنگ امروز، نبرد رسانه‌ای علیه «اسلام» است | بدون بسیج رسانه‌ای، صداوسیما تفاوت بسیاری می‌داشت
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه بسیج رسانه ملی بایستی به ارزیابی عملکرد خود در سازمان صداوسیما بپردازد، گفت: شما برادران و خواهران صف مقدم جبهه جنگ با دشمن هستید، در این روز از خود بپرسید تاکنون چه فعالیت و اقدامی برای حضرت بقیه‌الله (عج) انجام دادم؟

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با فرماندهان بسیج صداوسیما که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، ضمن عرض تبریک عید بزرگ جهان بشریت وجود اقدس امام زمان (عج)، اظهار کرد: نیمه شعبان با همه اعیاد و میلاد‌ها متفاوت است، زیرا وجود اقدس بقیه‌الله امام حاضر ما هستند و ما تحت ولایت ایشان به سر می‌بریم.

وی افزود: امام صادق (ع) در خصوص نحوه ولایت و مدیریت جامعه توسط امام زمان (عج) در زمان غیبت می‌فرمایند «همان‌طور که خورشید از پشت ابر نور می‌دهد و از روشنایی او در برداشتن پرده ظلمت و تاریکی مؤثر است، امام غایب نیز همین‌طور در مسئله هدایت و مدیریت جامعه تحت امامت خود مؤثر است».

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: بنابراین ما در جریان ولایت امام زنده حضرت مهدی (عج) زندگی می‌کنیم، تمام حرکت‌ها، اتفاقات و جریانات مختلف سیاسی که در زندگانی ما پیش می‌آید ما تحت ولایت ایشان هستیم، امام مهدی (عج) ولایت مطلقه الهی دارند، لذا با تصرف در عقل و دل افراد ولایت خود را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ما تحت ولایت امام زمان (عج) به سرانجام رسید، بیان کرد: بعد از گذشت ۴۶ سال تحلیلگران دارند روند پیروزی انقلاب ما را بررسی می‌کنند، اما به پاسخ نمی‌رسند چراکه آنها در امور مادی دنبال دلایل می‌گردند و از امداد‌های غیبی و قدرت خداوند بی‌خبر هستند.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه امروز میدان جنگ، میدان جنگ رسانه است، ابراز کرد: برادران و خواهران در تمام فکر‌هایی که دارید این را در نظر بگیرید که میدانی که امروز در مقابل جبهه بقیه‌الله تشکیل شده و به دنبال از بین بردن قدرت ولایت امام زمان (عج) است، نبرد رسانه‌ای علیه «اسلام» است.

وی با بیان اینکه در نیمه شعبان قلب و مغز انسان رابطه خاصی با امام زمان (عج) دارد، اضافه کرد: آنچه ابتدا در نیمه شعبان برای انسان به نظر می‌آید با توجه به وجود مقدس امام زمان (عج) محاسبه اعمال و رفتار خودش هست و اینکه با اطاعت از مقام معظم رهبری به عنوان حجت امام زمان (عج) اسباب رضایت ایشان را به دست آورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری خطاب به اعضای بسیج رسانه گفت: شما برادران و خواهران صف مقدم جبهه جنگ با دشمن هستید، در این روز از خود بپرسید تاکنون چه فعالیت و اقدامی برای حضرت بقیه‌الله انجام دادم، شما به عنوان یک عنصر فدایی صف مقدم امام زمان (عج) بنشینید و بررسی کنید که امروز سازمان صداوسیما بسیج دارد، اگر این بسیج نبود چه تفاوتی در آن وجود داشت.

وی با اشاره به تولیدات رسانه‌ای در سازمان صداوسیما بر اهمیت رعایت مسائل شرعی و اخلاقی تأکید کرد و گفت: بنده و امثال بنده هر چه در مورد صداوسیما بگوییم شاید برگرفته از آنچه در حقیقت انجام شده نباشد، چون ما در بطن کار‌ها نیستیم، اما آنچه شما به عنوان نقد یا تقدیر این موارد بگویید درست هست.

علم‌الهدی ابراز کرد: امیدواریم حضور و موجودیت بسیج نقش مثبت و قوی‌تری در صداوسیما پیدا کند، توسعه یابد و اشکالات کار نیز برطرف شود تا ما شاهد یک رسانه‌ای باشیم که به عنوان قوی‌ترین عامل در جبهه دفاعی وجود اقدس امام زمان (عج) موجب خشنودی و رضایت قلب نازنین ایشان شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->